Bezoek aan VOC Neteland

Bezoek

Om ervoor te zorgen dat onze patiënten in alle rust verzorgd kunnen worden, is het opvangcentrum enkel te bezoeken na telefonische afspraak op het nummer 014 51 40 41. Tijdens een rondleiding geven wij uitgebreid uitleg over de algemene werking en kan u de revaliderende wilde dieren van dichtbij bekijken. Een unieke ervaring die u zeker zal bijblijven!

Aan een bezoek zijn natuurlijk enkele afspraken verbonden. Zo kunnen wij om praktische redenen enkel groepen ontvangen in de namiddag tussen 14.00 en 16.30 uur. Gelieve minstens 4 weken op voorhand te reserveren. Een reservatie is pas definitief als u van ons een bevestigende e-mail ontvangen hebt.

Om de rust in de verzorgingsruimte te bewaren, vragen wij ook om de grootte van de groep te beperken tot ongeveer 25 personen. Tenslotte zijn het wilde dieren en niet zelden herstellende slachtoffers die erg onderhevig zijn aan stress. Geluiden van menselijke activiteit zijn extra belastend en daarom proberen we dat te beperken tot een minimum. Data en tarieven worden telefonisch of via e-mail afgesproken.

Scholen die een educatief programma wensen vast te leggen, kunnen extra informatie vinden bij ‘educatie’.

De kans bij uitstek echter om het opvangcentrum te bezoeken, is de jaarlijkse opendeurdag, tegen het einde van de zomer. De aankondiging hiervan vind je tijdig in ons ledentijdschriftje, op onze facebookpagina en op deze website.

Bereik

Adres:
VOC Neteland vzw
Langstraat 29/0001
2270 Herenthout

Bekijk op Google Maps