Vrijwilliger worden

Ieder jaar worden er meer slachtoffers binnengebracht. Het opvangcentrum krijgt meer naambekendheid, het verkeer wordt intensiever, … Onze vrijwillig(st)ers zetten altijd hun beste beentje voor, maar met de toenemende opvang hebben we steeds nood aan nieuwe mensen die wat vrije tijd over hebben.

Draag jij de natuur en haar wilde dieren een warm hart toe? Heb jij enkele uurtjes per week vrij?  Kortom, voel jij je aangesproken om een steentje bij te dragen aan dit goede doel? Overweeg dan eens om onze groep van gedreven medewerk(st)ers te vervoegen! Wij zoeken dierenliefhebbers die het geen probleem vinden om de handen vuil te maken. Daar hygiëne ongelofelijk belangrijk is in ons 'dierenziekenhuisje' bestaat de grootste taak erin om elke dag de hokken proper te maken en de patiënten te voorzien van vers water en voer. Verder kunnen vrijwilligers in de verzorging ook helpen bij het beantwoorden van telefoonoproepen, administratie, onderhoud van de gebouwen, hulp bij interventies, enzovoort. 

Zie je het niet direct zitten om mee te helpen bij de verzorging van wilde dieren? Ook in het bouwteam, het evenemententeam of als chauffeur kan je jezelf nuttig maken. 

Geïnteresseerd? Vraag inlichtingen op het telefoonnummer 014 51 40 41 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .